Professionele website laten maken

Wilt u een professionele website of webshop laten maken? Dan bent u bij Codesigns op het juiste adres! Wij hebben al jaren lang ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van websites. Bij Codesigns streven we ernaar om voor u een website op maat te maken. Het maakt bij ons niet uit of u een eenvoudige website wilt of een uitgebreide website, wij ontwikkelen een website waarbij u trots kunt zeggen ‘Bekijk onze website’.

Een website, aangepast aan uw smaak

Een website moet uniek zijn, is dit niet zo dan is uw website niet herkenbaar voor klanten. U kunt zelf de stijl kiezen en op basis van uw gekozen stijl maken wij een mooie maar ook werkende website. Wilt u ook een website die uw als bedrijf meer omzet en bekendheid geeft? Onze designers en developers gaan met vol trots voor uw aan de slag. Samen zorgen we voor een unieke en professionele website!

Responsive websites

De meeste mensen bezoeken een website via hun smartphone, daarom is het belangrijk dat een website op elk apparaat toegankelijk is zoals: smartphone, tablet of desktop, zodat de bezoekers uw website op elke apparaat kunnen bekijken en een gebruiksvriendelijke ervaring hebben. Bij Codesigns zorgen wij ervoor dat de website altijd juist weergegeven wordt op elke resolutie.

Website laten maken door Codesigns

Uniek design

Codesigns ontwikkeld websites die verder gaan dan standaard. Wij ontwikkelen speciaal voor u een website op maat gemaakt in uw eigen huisstijl.

Goed vindbaar in google

Wij zorgen ervoor dat uw website hoog scoort in google. Hierdoor bent u goed vindbaar als klanten op uw bedrijf zoeken.

Responsive design

De websites die Codesigns ontwikkeld werken zowel op een smartphone als op een tablet. Hierdoor is uw website gebruiksvriendelijk.

Makkelijk te beheren

Codesigns levert websites met een uniek CMS waardoor u uw website makkelijk kunt beheren. Hierdoor krijgt uw website meer mogelijkheden.

Een vindbare website laten maken door Codesigns

Uw webshop vindbaar in Google

Als u een mooie webshop heeft, wilt u natuurlijk dat deze goed vindbaar is in Google. Dit is voor veel ondernemers een lastige klus omdat zij simpelweg niet weten wat ze moeten doen.
Als u uw webshop door Codesigns laat maken vallen alle zorgen over zoekwoorden, voldoende tekstmateriaal, content en backlinks weg. Wij zorgen voor de optimale vindbaarheid van uw webshop, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke dingen. Een goed scorende website? Daarvoor kunt u terecht bij Codesigns.

Meer informatie

Veilige website

We besteden vaak duizenden euro’s aan beveiliging; een alarmsysteem voor uw bedrijfspand, goed gecertificeerde sloten op al uw deuren, wellicht loopt er een bewaker rond die alles in de gaten houd terwijl u slaapt.
Dit is niet de enige soort veiligheid waar u aan moet denken! Het is ook erg belangrijk voor een onderneming dat de website veilig is en goed werkt.
Heel veel ondernemers denken hier niet aan en daarom staat dit bij de meesten ook erg laag op de prioriteitenlijst. Ondernemers kunnen misschien denken dat zij niet interessant genoeg zijn voor een hacker, maar zeg nooit nooit! Kleine ondernemingen worden vaak als makkelijk doelwit gezien en kan het dus voorkomen dat de hacker juist WEL uw website aanvalt.

Veilige website laten maken door Codesigns
Hou je website up to date Codesigns

Waarom uw website up-to-date houden?

Dagelijks worden er nieuwe zwakheden gevonden in software waarop uw site wellicht wel draait. Het up-to-date houden van alle componenten is dus van hoog belang. U kunt het vergelijken met uw nieuwe auto, deze heeft ook onderhoud nodig. Zoals iedereen weet is een auto niet goedkoop en via onderhoud, wat wasbeurtjes en af en toe een check up kunt u uw auto prima in orde houden. Dit geldt ook zo voor uw website, deze heeft u ook geld gekost dus het is een slimme keuze om deze investering veilig te houden. Wij kunnen uw website onderzoeken en u adviseren welke maatregelen u het beste kunt nemen. Bent u nog niet overtuigd? Vraag een gratis webscan aan en wij zullen uw website analyseren en hiervan een rapport maken zodat u kunt zien of alles in orde is.

Laat uw webshop bouwen door Codesigns

Maak een afspraak