Je website beter vindbaar in Google

U heeft een goede website als uw content en diensten duidelijk op uw website staan, maar toch kan het voorkomen dat u niet gevonden word door klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het op orde brengen van uw website en social media zodat u wél gevonden word. Wij hebben een technische achtergrond, dus waar veel marketingbureau’s geen idee hebben wat u verkoopt, snappen wij dat wel.

Wat is een SEO specialist?

SEO is een afkorting van search engine optimization (zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands). Een SEO Specialist is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en BIng. Deze specialist doet meer dan het gebruiken van de juiste tags op uw website, of het volstoppen van zoekwoorden. Wij gaan verder dan dat om het maximale uit uw website te halen. 81% van alle internetgebruikers vinden dat zoekmachines de beste manier is om een website te vinden, dus natuurlijk wilt u dat uw website dan goed te vinden is. Het is daarom erg belangrijk dat uw site juist geoptimaliseerd is voor de organische Google zoekresultaten. Dit zijn de resultaten die direct onder de advertenties staan, dit betekent dat je er dus niet voor hoeft te betalen.

Waarom is het optimaliseren van een zoekmachine zo belangrijk?

Het grootste deel van de mensen dat iets op Google zoekt is geneigd op een organisch resultaat te klikken. Wij proberen via strategische wijze uw website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te laten komen. Hoe hoger je in Google staat, des te meer mensen op uw website zullen klikken. Meer bezoekers kunnen natuurlijk bestellingen opleveren. Het is ook erg belangrijk dat uw site overzichtelijk is en dat uw klanten alles gemakkelijk kunnen vinden. Dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines is ook positief voor uw bekendheid, mensen zullen uw naam steeds vaker tegenkomen in zoekresultaten en zijn dan eerder geneigd om uw website te bezoeken. U zult altijd achterlopen bij uw concurrenten als u geen goede zoekmachine optimalisatie heeft.

codesigns zoekmachine optimalisatie
Hoger in Google met zoekmachineoptimalisatie Codesigns

Hoger in Google doormiddel van SEO

Doormiddel van SEO zal er een goede positie ontstaan bij relevante zoekresultaten in de zoekmachines. Dit heeft zoals eerder vermeld een positief invloed op uw reputatie en naam, het zal ook de kans op bestellingen verhogen. Het is namelijk zo dat mensen sneller zullen klikken op een website die hoog in de zoekresultaten staan. Om hoog in Google te komen heb je echter wel een technisch geoptimaliseerde website nodig. Hiervoor is een goede strategie en werkwijze nodig.

Ook goed gevonden worden in Google?

Maak een afspraak