Een webshop, voor u op maat gemaakt

Bij Codesigns gaan wij tot het uiterste om voor u een unieke, professionele en winstgevende website te maken. Wij zorgen ervoor dat uw webshop goed te vinden is via zoekmachines, ook kunt u hier zelf een goede invloed in hebben. Uw webshop wordt geleverd met cms software, dit cms zorgt ervoor dat bestellingen makkelijk en snel verwerkt kunnen worden. Het beheren van een webshop word steeds eenvoudiger, dit betekent dat u tijd overhoud voor de belangrijke zaken. Het mogelijk maken om zoveel mogelijk producten te verkopen, dat is doel.

Een hoog scorende webshop maken, die ook nog eens mobielvriendelijk is?

Het is erg belangrijk dat uw webshop ‘responsive’ is, dit houd in dat hij geschikt voor alle apparaten zoals: smartphone, tablet en desktop. De website moet zichzelf aanpassen aan de grootte van het scherm en op elk device mooi en zichtbaar blijven. Als u kiest voor Codesigns, dan zorgen wij ervoor dat uw webshop uitstekend werkt op elk soort apparaat. U kunt dus geen klanten mislopen omdat ze uw website niet kunnen zien. Wij bouwen ook SEO in voor onze klanten, deze seo zorgt ervoor dat uw websites hoger in zoekmachines zal staan. Hoe hoger uw site staat in Google, des te beter het is voor mensen om de site te vinden.

codesigns webshop laten maken

Uniek design

Codesigns ontwikkeld webshops die verder gaan dan standaard. Wij ontwikkelen speciaal voor u een webshop op maat gemaakt in uw eigen huisstijl.

Goed Vindbaar In Google

Wij zorgen ervoor dat uw website hoog scoort in google. Hierdoor bent u goed vindbaar als klanten op uw bedrijf zoeken en krijgt uw bedrijf naamsbekendheid.

Makkelijk te beheren

Onze webshops zijn eenvoudig te beheren. Makkelijk uw Voorraad bijhouden en producten aanmaken. Ook zijn er diverse betaalmethodes geïntegreerd.

Responsive design

De webshops die codesigns ontwikkeld werken zowel op een smartphone als op een tablet. Hierdoor kunnen klanten uw website bereiken op elk apparaat.

Vindbare Webshop laten maken door Codesigns

Uw webshop vindbaar in Google

Als u een mooie webshop heeft, wilt u natuurlijk dat deze goed vindbaar is in Google. Dit is voor veel ondernemers een lastige klus omdat zij simpelweg niet weten wat ze moeten doen.
Als u uw webshop door Codesigns laat maken vallen alle zorgen over zoekwoorden, voldoende tekstmateriaal, content en backlinks weg. Wij zorgen voor de optimale vindbaarheid van uw webshop, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke dingen. Een goed scorende website? Daarvoor kunt u terecht bij Codesigns.

Meer informatie

Veilige website

We besteden vaak duizenden euro’s aan beveiliging; een alarmsysteem voor uw bedrijfspand, goed gecertificeerde sloten op al uw deuren, wellicht loopt er een bewaker rond die alles in de gaten houd terwijl u slaapt.
Dit is niet de enige soort veiligheid waar u aan moet denken! Het is ook erg belangrijk voor een onderneming dat de website veilig is en goed werkt. Heel veel ondernemers denken hier niet aan en daarom staat dit bij de meesten ook erg laag op de prioriteitenlijst. Ondernemers kunnen misschien denken dat zij niet interessant genoeg zijn voor een hacker, maar zeg nooit nooit! Kleine ondernemingen worden vaak als makkelijk doelwit gezien en kan het dus voorkomen dat de hacker juist WEL uw website aanvalt.

Veilige website laten maken door Codesigns
Codesigns webshop laten maken op maat

Webshop laten maken? Kies voor maatwerk

Bent u op zoek naar een professionele en unieke webshop?
Dan bent u bij codesigns aan het juiste adres, ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk-oplossingen voor webshops. Een professionele webshop laten maken door Codesigns bied vele voordelen, namelijk dat uw webshop ontworpen word in eigen huisstijl en dat uw webshop overzichtelijk, mobielvriendelijk, en gebruikersvriendelijk is, zodat deze goed vindbaar is in Google en dat er eenvoudig besteld kan worden. Wilt u een professionele webshop laten maken?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers.
Graag komen we met u in gesprek om jouw wensen te bespreken, samen gaan we dan de mogelijkheden bekijken om de perfecte webshop te creëren.

Laat uw webshop maken door Codesigns

Maak een afspraak