codesigns beveiligingscan

Veilige website

We besteden vaak duizenden euro’s aan beveiliging; een alarmsysteem voor uw bedrijfspand, goed gecertificeerde sloten op al uw deuren, wellicht loopt er een bewaker rond die alles in de gaten houd terwijl u slaapt. Dit is niet de enige soort veiligheid waar u aan moet denken! Het is ook erg belangrijk voor een onderneming dat de website veilig is en goed werkt.
Heel veel ondernemers denken hier niet aan en daarom staat dit bij de meesten ook erg laag op de prioriteitenlijst. Ondernemers kunnen misschien denken dat zij niet interessant genoeg zijn voor een hacker, maar zeg nooit nooit! Kleine ondernemingen worden vaak als makkelijk doelwit gezien en kan het dus voorkomen dat de hacker juist WEL uw website aanvalt.

Waarom uw website up-to-date houden?

Dagelijks worden er nieuwe zwakheden gevonden in software waarop uw site wellicht wel draait. Het up-to-date houden van alle componenten is dus van hoog belang. U kunt het vergelijken met uw nieuwe auto, deze heeft ook onderhoud nodig. Zoals iedereen weet is een auto niet goedkoop en via onderhoud, wat wasbeurtjes en af en toe een check up kunt u uw auto prima in orde houden. Dit geldt ook zo voor uw website, deze heeft u ook geld gekost dus het is een slimme keuze om deze investering veilig te houden. Wij kunnen uw website onderzoeken en u adviseren welke maatregelen u het beste kunt nemen.

codesigns beveiligingscan

Bekijk hier een voorbeeld van de beveiligingscan

Bescherm uw website tegen hackers

Maak een afspraak