Portfolio

Wij bouwen merken en websites. Zetten online marketing in en creëren waardevolle content. Dat maakt ons werk betekenisvol voor mensen en organisaties. Bekijk eens een paar van onze gerealiseerde projecten hieronder.

Mystery Fussball Box

Bei Mystery Football Box erhalten Sie die neuesten, hochwertigen Fußballtrikots von Official Club Merchandise. Alle unsere Mysteryboxen bestehen aus 100% authentischen Fanartikeln verschiedener Top-Clubs.

Bekijk project

Mystery Fussball Box - Mystery Voetbalshirt website presentatie
Mystery Voetbal Box - Mystery Voetbalshirt website

Mystery Voetbal Box

Bij Mystery Voetbal Box ontvang je de nieuwste voetbal shirts van een hoogwaardige kwaliteit van Official Club Merchandise. Al onze Mysteryboxes bestaan uit 100 % authentieke fan artikelen van diverse topclubs.

Bekijk project

SecPoint Nederland

SecPoint, leverancier van security communicatieoplossingen, heeft een kantoor in Nederland sinds 2006.

Martin de Gier en zijn team zijn 24 uur per dag bezig om de business partners en klanten te ondersteunen.

Het gehele jaar worden er diverse workshops en trainingssessies gegeven in het trainingscentrum in Tiel. Dit trainingscentrum ligt centraal en is voorzien van alle SecPoint oplossingen. Hier kunnen partners met klanten meetings organiseren. SecPoint ondersteunt haar partners niet alleen met technische trainingen, maar geeft ook sales sessies. SecPoint Nederland heeft een eigen marketing afdeling die ook partners ondersteunt met maatwerk marketing.

Bekijk project

SecPoint Nederland
LigoWave

LigoWave

Iedereen de beschikking geven over een goed snel draadloos netwerk op kantoor of thuis, dat is waar wij voor staan. Helaas zijn er veel gebruikers die geen goede Wifi hebben. Vaak wordt er ondeugdelijke producten gebruikt, worden producten verkeerd geconfigureerd Dat kan anders. De oplossingen zijn er legio, alleen vaak te kostbaar. Niet bij WiVar, de Wifi Webshop van De Netwerkspecialist.

Bekijk project

TamoSoft

Wifi analyzer oplossingen? TamoSoft ontwikkelt security tools en netwerkmonitor-software. Wij ontwikkelen dit voor een professioneel beheer van lokale en remote netwerken.Voor proactief beheren heeft u de juiste wifi versterker tools nodig. TamoSoft geeft u deze Wifi analyzer tools. Kijk en test onze software volledig gratis. Bekijk ook onze wifi site survey tool, waarmee u gemakkelijk uw wifi signaal kunt analyseren op signaalsterkte.

Bekijk project

TamoSoft
Become a Security Auditor - BASA

BASA

De nieuwe privacywet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) werd op 25 mei 2018 in werking gezet. Deze nieuwe AVG wet betekent dat er vanaf die datum overal de dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) bestaat dan niet meer. Bedrijven zijn nu zelf verantwoordelijk om te voldoen aan de AVG eisen. De AVG workshop Become a Security Auditor van SecPoint geeft u meer informatie en kennis om de AVG vraagstukken aan te pakken.

Bekijk project

Arai RMA Webapplicatie

Arai helmen beschikken over absolute topkwaliteit, comfort en pasvorm. Deze eigenschappen geven iedere Arai helm dat onmiskenbare extra, waarmee er een uitstekende reputatie op de markt is veroverd. We hebben speciaal voor Arai Helmet een RMA webapplicatie ontwikkelt waarmee de klant eenvoudig een RMA garantieformulier kan invullen. Arai kan dit formulier beheren en aanvragen goedkeuren. Bij elke aanvraag wordt er een uniek RMA nummer genereert.

Bekijk project

Arai Helmet - RMA Webapplicatie
Online veiling - De Netwerkspecialist

Auctions

Als grootste IT online veiling van Europa valt er bij Auctions bij de Netwerkspecialist leuke deals te scoren. In de toekomt zullen we ook veilingen in opdracht nemen zodat jij ook van jou overstock afkan. Elke week plaatsen we op onze site meer dan 1000 producten, ook wel ‘kavels’ in veilingtermen. Wij doen elke dag ons best om jou te verrassen met bijzondere IT producten tegen een zeer lage prijs.

Bekijk project