TeamHeadshot

Elke klant doet graag zaken met u als ondernemer, u wilt dan ook dat uw klant u ziet zoals bent. Daarom zijn Hollywoodachtige foto’s van uw op uw website of social media ook NOT DONE.
Sterker nog, uw zal klant zich misschien wel afvragen waarom u zich anders voordoet dan u daadwerkelijk bent. Wij horen vaak dat ondernemers denken dat ze te lelijk zijn en het lastig vinden om zich te laten fotograferen, om daarna OOK nog eens op een website te staan die de hele wereld kan zien. Wij zorgen dat u zich op uw gemak zult voelen en dat wij een professionele foto voor u zullen aanleveren die u kunt gebruiken op uw website en voor enige uitingen die u doet via Print of online. Nog niet overtuigd? Kijk naar de voorbeelden van ondernemers die u voor zijn gegaan. Doormiddel van speciale belichting en coaching maken wij foto’s die u zullen verbazen.

codesigns headshot fotografie

Laat een Professionele headshot foto maken

Maak een afspraak

codesigns headshot fotografie

Maak indruk met jouw profielfoto!

De meeste mensen kijken eerst online of er een klik is voordat zij een afspraak maken. Het is zelfs zo dat de meeste mensen alleen maar naar de foto’s kijken van de desbetreffende persoon. Fotografie wordt steeds belangrijker op de werkvloer en social media, deze foto’s vertellen het verhaal van uw bedrijf. Samen kunnen wij dé perfecte foto’s maken voor uw website.